Tilbud om deltagelse i sorggruppe

Det er ofte godt at bearbejde sin sorg i et fællesskab. Det kan være en stor hjælp at finde nogen, som man kan tale åbent med. Nogen som tør være der og høre om ens tanker og minder. Nogen, som er trofaste, og bliver ved med at komme.

En sorggruppe kan være en god mulighed for at møde andre sørgende, som har lyst til at lytte til ens oplevelser og fortælle om deres eget tab. Det kan være en stor trøst og hjælp at komme i et fællesskab, hvor der er andre, som forstår én.

Øster Snede Kirke tilbyder sammen med andre kirker i Hedensted Provsti deltagelse i en sorggruppe.

I sorggruppen er der plads til 6-7, der har mistet. Første sorggruppe bliver om onsdagen kl. 10-12 i Hedensted Kirkecenter. Første gang d. 18. februar (uge 8). Herefter i uge 10, 12, 13, 17, 19, 21 og 23.

Leder af sorggruppen er sognepræsterne Maria Tuominen, Aale-Linnerup og Annette Lyster-Clausen, Uldum-Langskov. Hvis du er interesseret i at komme med i en sorggruppe, så kontakt sognepræst Maria Tuominen, tlf. 75 67 60 11.